Sommarjobbsteam hos Sunstone även 2019
Vi tar emot fyra teknologer från KTH som sommarjobbare i år.

Sunstone Systems AB
Barnhusgatan 14, 10 tr
111 23 Stockholm
Tel: 08 - 545 221 00
info@sunstone.se


Välkommen till Sunstone Systems AB!

Sunstone är ett IT-konsultföretag med fokus på systemutveckling och systemintegration. Vi levererar skräddarsydda lösningar på våra kunders unika problem och stöder dem med alla nödvändiga konsulttjänster för analys, planering och genomförande, liksom support, förvaltning och vidareutveckling. Våra konsulter har lång erfarenhet och bred teknisk kompetens och har framgångsrikt levererat lösningar som erbjuder effektivt verksamhetsstöd, anpassade till varje kunds specifika krav.

Vår specialitet är lösningar med höga krav på informationsstruktur och sökbarhet, exempelvis olika typer av arkiv för såväl text som bild och video. Vi arbetar med flera olika produkter, såväl proprietära (som vi ibland själva återförsäljer licenser för) som open source. Ett kännetecken för de lösningar som vi levererar är att de så gott som alltid består av flera olika system och produkter, där samspelet mellan dessa är nyckeln till framgång. Systemintegration blir allt viktigare i dagens komplexa IT-miljöer och våra kunder kan intyga att Sunstones konsulter är bra på det.

Många av Sunstones kunder finns i mediabranschen liksom inom arkiv- och bibliotekssfären. Det är en blandning av privata företag, statliga myndigheter och organisationer. Vi är måna om och vana vid att ha långa och täta relationer med våra kunder. Många som vill ha en bra lösning på sina behov uttrycker att de inte bara vill köpa ett bra system, utan minst lika viktigt är att hitta en långsiktig och engagerad leverantör. Sunstone stöttar kunder med råd och dåd såväl för den ursprungliga lösningen, som när förutsättningar och behov ändras.

Läs gärna mer om oss här på webbplatsen och kontakta oss när du behöver en kunnig och engagerad leverantör av IT-konsulttjänster!