Sunstone Summer Team

Sunstone kan erbjuda såväl individuella sommarjobb som sommarjobb i grupp och upplägget varierar från år till år.  I vårt koncept Sunstone Summer Team bildar vanligen 3-4 teknologer ett utvecklingsteam som med professionella verktyg och metoder tillsammans under sommaren löser en större programmeringsuppgift, baserad på ett verkligt kundbehov. Arbetet genomförs med handledning, stöd och styrning av Sunstones konsulter, men teamet har självständigt ansvar för att planera arbetet, fördela arbetsuppgifter samt hjälpa och stötta varandra. Sommarjobb börjar normalt i mitten av juni och pågår vanligen i åtta veckor, med möjlighet till viss ledighet under tiden.

Sommarjobben har varit uppskattade av både studenterna och anställda på Sunstone. Läs om tidigare års Summer Team på LinkedIn: 2021, 2022 samt 2023

Rekryteringen till sommarjobb 2024 är slutförd. För frågor kring kommande års sommarjobb, kontakta Rikard Johansson, rikard.johansson@sunstone.se.


Berättelser från tidigare deltagare

"Sommaren på Sunstone var en fantastisk upplevelse och ovärderlig erfarenhet. Trots begränsad förkunskap gavs jag frihet och förtroende att utforska och lära mig med fantastiskt stöd från handledare. Jag fördjupade verkligen mina färdigheter i webbutveckling och fick möjligheten att arbeta med spännande projekt. Arbetsplatsen i sig var otroligt trevlig och jag hade fantastiska kollegor. Skulle varmt rekommendera alla mina kursare att söka till Summer Team 2024! "

Tufva Linde, Sunstone Summer Team 2023

"Innan sommarjobbet på Sunstone hade jag inte arbetat med professionell webbutveckling, men med god stöttning från Sunstones konsulter på plats lärde jag mig fort. Sommarjobbet var en utmärkt introduktion till vidare möjligheter inom Sunstone. Efter deltagandet i Summer Team har jag jobbat extra parallellt med studierna och är numera heltidsanställd som systemutvecklare. Jag rekommenderar starkt att söka till 2024 års upplaga."

Ebba Eliasson, Sunstone Summer Team 2022

Kontakta gärna någon av de tidigare deltagarna Tufva, tufva.linde@sunstone.se, eller Ebba, ebba.eliasson@sunstone.se, om du har frågor kring Summer Team eller hur det är att vara student och jobba på Sunstone.