För Studenter

Extrajobb

Sunstone välkomnar att intresserade studenter söker extrajobb hos oss parallellt med sina studier. Det kan exempelvis bli en fortsättning på ett sommarjobb. Som extrajobbare hos Sunstone får man såväl träning i programmering som en inblick i vår dagliga verksamhet och livet som IT-konsult.

Vi söker dig som går en utbildning inom teknik, systemvetenskap eller liknande fält. Du har ett stort engagemang att lära och en god analytisk förmåga. Du bör ha ett stort intresse för programmering och teknik samt viss erfarenhet av programmering utanför skolan (till exempel genom internships, andra extrajobb eller hobbyprojekt).

Är du intresserad av att bli en del av Sunstone? Kontakta vår VD, Rikard Johansson, med e-post rikard.johansson@sunstone.se.

Examensarbete

Sunstone arrangerar tillsammans med intresserade teknologer gärna examensarbete inom områden för vår verksamhet. Examensarbete hos Sunstone är främst lämpade för teknologer som har en inriktning mot datavetenskap. 

Är du student och intresserad av att prova arbete som IT-konsult under sommaren istället? Läs mer under Sunstone Summer Team!